Info

Welkom op de site van Huis & Have

Glenn-fotoLaat ik mijzelf even voorstellen.

Mijn naam ik Glenn Havenaar en ik behartig vanaf 2010 als onafhankelijk beheerder de belangen voor Verenigingen van Eigenaren.

Ik werk als zelfstandig ondernemer vanuit mijn administratiekantoor (kantoor aan huis) waarbij mijn motto is: een tevreden cliënt. Vandaar dat een persoonlijke betrokkenheid en klantgerichte opstelling bij mij voorop staan.

Wat u verder van mij kunt verwachten: een goedlopende organisatie gespecialiseerd in het voeren van administraties voor Verenigingen van Eigenaren. Op het gebied van financieel- en administratief beheer kan ik voor u alle werkzaamheden uitvoeren. Vanaf het beheer van uw bestuursrekening tot en met het opstellen van uw jaarrekening en de begroting.

Wat het technisch beheer aangaat, beschik ik over specifieke kennis waarbij ik mij gesteund weet door goede contacten binnen een landelijk netwerk van technisch en bouwkundig uitvoerende bedrijven. Een goed V.v.E. beheer verhoogd de waarde van uw appartement en komt het woongenot ten goede. Misschien net zo belangrijk het verhoogt de verkoopsnelheid van uw appartement.

Zeker niet onbelangrijk in een woningmarkt waarin u en/of het appartement waarin u woont zich dient te onderscheiden.

Naast mijn diensten voor Verenigingen van Eigenaren bied ik tevens mijn diensten aan voor de groep ZZP’ ers. Als zelfstandig ondernemer weet u dat het ondernemerschap veel tijd vergt en dat er over het algemeen te weinig tijd overblijft voor het bijhouden van uw eigen administratie. Daarnaast missen velen de kennis. Hiervoor geldt dat uw administratie bij mij in goede handen is.

Tevens ben ik gespecialiseerd in debiteurenbeheer, met de vermelding dat mijn jarenlange ervaring en een unieke werkwijze goede resultaten garandeert. Hiervoor geldt eveneens dat een tevreden cliënt voorop staat.